Whuup Whuup!

Kom att tänka på Troublemakers-bloggen idag och tänkte att jag skulle kika in och klistra in något jag slumpmässigt snubblade över i tankarna. 
 
Jag antar förstås att så gott som ingen någonsin är inne här och kikar längre. Inte så konstigt då inget händer här. 
 
För det första tog det en evighet för mig att logga in hit; då det var svårt att komma ihåg kombinationen av användar-email och lösenord...haha! Det blev att sitta och fundera en stund och rota i den dammiga delen av hjärnan. Vilket jäkla lösenord hade jag nu igen??  
 
Nu är jag i alla fall inne. När jag ändå loggade in så passade jag på att kika igenom några av de kapitel som Azra och jag skrev. "ÅHÄRREGUUD!!" var min reaktion. När jag nu läser igenom vad jag skrev så vill jag ärligt talat sjunka genom marken samtidigt som jag sitter och garvar. Vad tänkte vi? Vad tänkte jag!? 
 
Jag LOVAR att nästa gång jag sätter mig ner och börjar skriva, så ska jag skriva OM hela skiten och då SKA det bli bättre.
 
Nu vill jag rent ut sagt skämmas lite... 
 
Nåja! Det jag egentligen tänkte säga var att...
 
...kanske jag har sagt det tidigare men, Wille och Nadine i headern bygger på Emma Watson och Logan Lerman. När jag skrev på The Troublemakers så var det alltid de två människorna som jag såg i rollerna som Nadine och Wille. Detta har dock ändrat fram och tillbaka i huvudet på mig efter att jag slutade skriva här. 
 
Men tyckte jag att det skulle vara hur häftigt som helst att se dessa två skådespelare spela mot varandra! 
Och gissa vad?! 
 
Alldeles nyligen har det kommit ut en film på biografen (bl.a i USA och England. Ingen aning när den kommer till Norden.) vid namn "The Perks of being a Wallflower" där Logan Lerman och Emma Watson är i huvudrollerna som tonåringar i High School. Filmen baserar sig på en bok med samma namn. 
Jag läste boken för ungefär ett år sedan och fullständigt ÄLSKADE den! Läs den!
 
Jag rekommenderar att ni tar en titt på trailern eller också ser filmen när den kommer ut. 
 
Kan fortfarande inte fatta att det var sant. Att dessa två skulle råka hamna i en film tillsammans, då jag bara drömt om det. Just hela det där med skolmiljö och tonårsliv. 
 
Kan nog bara säga att jag är amazed
 
 
 
 
 

RSS 2.0